Fester

Sideinformation

• Ansvarlig for denne side:

Festudvalget for A/B Morsøplace kan kontaktes på e-mail:

festudvalg@morsoeplace.dk

Fester og arrangementer på Morsøplace

Næste fest:  

Der er ikke planlagt nogen fester

Festudvalg

Festudvalget er i øjeblikket hvilende og arrangerer derfor ikke fester.

-----------------------


Vi har i foreningen et udvalg, der består af den absolut hårdeste kerne af Morsøplace...

Nemlig Festudvalget!

Hvis du har spørgsmål, så har vi en e-mail, men vi er sandsynligvis for stive til at svare seriøst! Hvis du derimod har lyst til at invitere os ned til den lokale café/bar til en kop øl, så svarer vi prompte! Skriv til os på e-mail adressen: festudvalg@morsoeplace.dk

Udover at piske en stemning op, anser vi det som vores fornemste opgave,

at gøre Morsøplace til et hyggeligt og sjovt sted at bo. Målet er at gøre stedet til et socialt sted, hvor samtlige beboere får muligheden for at møde sine naboer i en festligere atmosfære.

Du har mulighed for at se en massere billeder fra vores fester under menupunktet "Fotos"

Derudover har vi et formål internt i festudvalget: at drikke en masse øl, opføre os uterligt og svine hinanden til! Og nå ja, så laver vi også nogle fester, pt.  ca 2 gange om året:

  • Sommerfest
  • Julefrokost

Har du forslag til festudvalget, eller ønsker du at blive medlem og dermed være med til at arrangere fester, er du meget velkommen til at skrive en mail: festudvalg@morsoeplace.dk

Medlemmer af festudvalget:

Martin Hoffmann

Jesper Juhl

Mia Høyer Pedersen


Festlokalet

Mosøplace har et festlokale, som det er muligt at leje for foreningens beboere. Det er under ingen omstændigheder muligt for udefrakommende at leje eller låne festlokalet.

Festlokalet kan lånes med kort eller lang "åbningstid".

Kort åbningstid: Den almindelig husorden skal overholdes, og arrangementet skal være afsluttet seneste kl. 23:00. Man kan dog altid låne lokalet til denne slags arrangementer.

Lang åbningstid: Der er ikke noget fast tidspunkt for hvornår arrangementet skal slutte, dog forventes det at der tages hensyn til naboer. Lokalet kan kun lejes ud med med lang åbningstid fredag eller lørdag, og maksimalt en gang om måneden.

Oprydning: Er lokalet lejet ud dagen efter dit arrangement, skal du aflevere lokalet i rengjort stand kl. 12:00. Er lokalet ikke lejet ud dagen efter skal lokalet afleveres i rengjort stand kl. 18:00, eller efter nærmere aftale med bestyrelsen.

Retningslinjer: Under "Download" kan du finde Retningslinjer for udlejning af festlokale, samt Rengøringstjekliste.

Betaling: Det koster 100 kr. at leje festlokalet samt 500 kr. i depositum. Betalingen afregnes med bestyrelsen.

Udlejning: Du kan se i Morsøplace kalenderen om lokalet er ledigt. Morsøplace kalenderen. Husk, at det er bestyrelsen og ikke festudvalget der udlejer festlokalet. Ønsker du at leje lokalet, skal du derfor skrive til bestyrelsen. Emailen finder du under fanebladet "Bestyrelse".